İstanbul Tiyatro Festivali’nin Programı Açıklandı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

iksvMimesis Haber / İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 2004’ten bu yana Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş’ın sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Tiyatro Festivali bu yıl 20’inci kez gerçekleştirilecek. 20. İstanbul Tiyatro Festivali, 3-28 Mayıs 2016 arasında Türkiye’den ve yurtdışından çeşitli oyun, dans, performans ve yan etkinliklerden oluşan zengin bir programla tiyatroseverlerle buluşacak.

20. İstanbul Tiyatro Festivali bu yıl yurtdışından 9, Türkiye’den 23 oyun, dans ve performanstan oluşan 32 gösteriyi ve zengin içerikli 18 yan etkinliği 25 farklı mekânda sanatseverlerle buluşturacak. Festival programında yer alan 21 yerli yapımın Türkiye prömiyeri, uluslararası bir yapımın ise dünya prömiyeri gerçekleştirilecek. Festivalde yer alan yerli projelerin 9’u, uluslararası projelerin ise 4’ü İstanbul Tiyatro Festivali’nin ortak yapımcılığında sahnelenecek.

Festivalin gösterileri ve yan etkinlikleri Alt, Caddebostan Kültür Merkezi, Cevahir Sahnesi, Fransız Kültür Merkezi, garajistanbul, Harbiye Muhsin Ertugrul Sahnesi, Kumbaracı50, MSGSÜ Bomonti Yerleskesi 2. Kat, Moda Sahnesi, Müjdat Gezen Tiyatrosu 29 Ekim Sahnesi, Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi, Pera Müzesi, Sahne KHAS, Salon İKSV, SALT Galata, Talimhane Tiyatrosu, Tatbikat Sahnesi, Tiyatro Pera, Uniq Hall, Uniq İstanbul, Üsküdar Tekel Sahnesi, Üsküdar Stüdyo Sahnesi, Yeldeğirmeni Sanat Merkezi, Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi, Zorlu PSM Drama Sahnesi ve Zorlu PSM Stüdyo gibi kentin farklı mekânlarında seyirciyle buluşacak. Festival kapsamında ayrıca, ünlü konukların ve uzmanların katılacağı ücretsiz söyleşi, gösteri, sempozyum, sergi, ustalık sınıfı ve atölye çalışmaları da gerçekleştirilecek.

20. İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ ONUR ÖDÜLLERİ

20. İstanbul Tiyatro Festivali’nin Onur Ödülleri, bu yıl da tiyatronun önemli isimlerine veriliyor. Festivalin ilk Onur Ödülü, amatör tiyatro hayatına 1957 yılında Yeşil Sahne’de başlayan Metin Akpınar’a takdim edildi.

Festivalin ikinci Onur Ödülü, 1984 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Sanat Dalı’ndan mezun olan ve aynı dalda sanatta yeterlik ile doçentlik alan Şahika Tekand’a verildi.

Festivalin son Onur Ödülü ise, Berliner Ensemble’a verilecek. 1949’da önemli tiyatro adamı Bertolt Brecht tarafından kurulan ve bugün çağdaş Alman tiyatrosunun tartışmasız en güçlü temsilcisi olan Berliner Ensemble topluluğunun repertuvarında Brecht’in yapıtlarının yanı sıra Shakespeare, Schiller ve Büchner gibi tiyatro tarihinin önde gelen yazarlarının eserleri de yer alıyor.

FESTİVALDEN ÖZEL BİR YAYIN: 20. FESTİVAL KİTABI

İstanbul Tiyatro Festivali bu yıl, 20’nci festival vesilesiyle özel bir yayın hazırlıyor. 1989 yılından bu yana gerçekleştirilen 20 festivalde sahnelenen yerli ve yabancı oyunlarla ilgili ayrıntılı bilgi içerecek kitapta, ayrıca 20 yıl boyunca festivalin direktörlüğünü yapan Dikmen Gürün ile İstanbul Tiyatro Festivali Direktörü Leman Yılmaz’ın bir söyleşisi de yer alacak. İstanbul Tiyatro Festivali’nin geçmişine bir ışık tutacak olan bu katalog kitap, Mayıs ayında izleyicilere sunulacak.

FESTİVALİN YABANCI KONUKLARI

İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında 19-22 Mayıs tarihleri arasında festivalin yabancı profesyonel konuklarına yönelik belirli oyunların gösterimlerinin yapılacağı bir platform düzenlenecek. Bu platforma, uluslararası oyun yazarları ağı The Fence ve tiyatro çevirmenleri ağı Eurodram’dan ekipler de katılacak.

FESTİVALİN 20. YILINDA YENİ BİR PROJE: DANS PLATFORMU

20. İstanbul Tiyatro Festivali’nde Dans Platformu başlığı altında yeni bir proje başlatılıyor. Dans Platformu kapsamında profesyonel dansçılar kısa sunumlarla projelerini sahneleyecekler. İstanbul Tiyatro Festivali Direktörü Leman Yılmaz, sanatçı Aylin Ersöz ve sanatçı Tuğçe Tuna tarafından seçilecek projeler, festivalin yabancı profesyonel konuklarına yönelik platformda, başta dans olmak üzere sahne sanatları profesyonellerinin katılıp izleyebileceği bir proje olarak hayat bulacak.

FESTİVALİN ULUSLARARASI YAPIMLARI

20. İstanbul Tiyatro Festivali programında Almanya, Belçika, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsviçre, İran, Kanada ve Portekiz’den 9 uluslararası yapım yer alıyor. Bu eserlerin 4’ü İstanbul Tiyatro Festivali ortak yapımcılığında gerçekleştiriliyor.

Ünlü yönetmen Guy Cassiers’in yeni oyunu festivalde

Ünlü yönetmen Guy Cassiers ve dramaturg Erwin Jans tarafından Jonathan Littell’in aynı adlı kitabından tiyatroya uyarlanan Merhametliler (The Kindly Ones), II. Dünya Savaşı sırasında yaşanan soykırımı, bir SS subayı olan Max Aue’nin gözünden anlatıyor. Dönemin Almanya’sının, sadece canavarlar ve sapkınlarla değil, aynı zamanda Nazizmin etrafında toplu bir deliliğe doğru ilerleyen sıradan insanlarla dolu olduğunu gösteren oyunda izleyici, failin düşünüş biçiminin içine sokuluyor ve onunla huzursuz edici bir empati kurması sağlanıyor. Reji ve dramaturjisiyle olduğu kadar, sahne, kostüm ve müzik tasarımıyla da oldukça dikkat çekecek bir yapım olan Merhametliler (The Kindly Ones), Toneelgroep Amsterdam tarafından 6, 7 ve 8 Mayıs tarihlerinde Uniq İstanbul işbirliğiyle Uniq Hall, Uniq İstanbul’da sahnelenecek.

Orhan Pamuk’un eserinden bir uyarlama

Orhan Pamuk’un aynı adlı film senaryosundan Mesut Arslan tarafından tiyatroya uyarlanan Gizli Yüz (Secret Face), kimlik üzerine kurulmuş, günümüzde geçen bir peri masalı. Oyun, genç bir fotoğrafçıyla hoş, esrarengiz bir kadının farklı şehirlerde düş ve gerçeğin sınırında dolanmasını anlatıyor. Erki De Vries’in yaratıcı ışık koreografisi, Mesut Arslan’ın güçlü uyarlaması ve yönetmenliğiyle birleşerek oyunda izleyiciye farklı bir deneyim sunulacak. İstanbul Tiyatro Festivali’nin de ortak yapımcılığını üstlendiği Gizli Yüz (Secret Face), 6,7 ve 8 Mayıs’ta Moda Sahnesi’nde olacak.

Son yılların dikkat çeken yönetmeni Milo Rau festivalde

Çalışmalarının tamamı Avrupa’daki birçok önemli ve büyük festivalde yer alan, son yılların dikkat çeken yönetmeni Milo Rau, Nefret Radyosu (Hate Radio) projesiyle İstanbul Tiyatro Festivali’nde. Nefret Radyosu (Hate Radio), 1994’te Ruanda’da Tutsilere yönelik soykırımın kışkırtıcısı, ırkçı bir radyo kanalı olan RTLM’yi (Radio-Télévision Libre des Mille Collines) aslına sadık kalarak kurgulanmış bir arka planla tekrar yayına alıyor. Oyun, aslına uygun olarak yapılan bir radyo stüdyosunda, seyirciyi ırkçı bir zihniyetin yol açabilecekleriyle yüzleştiriyor. Nefret Radyosu (Hate Radio), 14 ve 15 Mayıs’ta Zorlu PSM işbirliğiyle Zorlu PSM Stüdyo’da sahnelenecek.

İranlı kadınlardan çarpıcı bir oyun: Her Gün Biraz Daha

Yazar Mahin Sadri ve yönetmen Afsaneh Mahian, Her Gün Biraz Daha (Ham Havayi) adlı oyunda, daracık bir mutfakta günlük angaryalarıyla meşgul üç kadının ıstırap dolu öyküleri aracılığıyla İran’ın 1981’den (İran devriminden iki yıl sonra) 2013’e uzanan tarihinden bir kesit sunuyor. İran ve Fransa’da büyük beğeni toplayan, En İyi Özgün Metin, En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yönetmen ödüllerini kucaklayan, Her Gün Biraz Daha (Ham Havayi), 17 ve 18 Mayıs’ta Uniq İstanbul işbirliğiyle Uniq Hall, Uniq İstanbul’da sahnelenecek.

Yazar Fernando Pessoa’nın hikayesi Zululuzu oyununda

20. İstanbul Tiyatro Festivali’nde dünya prömiyeri gerçekleşecek Zululuzu, ülkemizde daha çok Huzursuzluğun Kitabı adlı eseriyle tanınan Portekiz edebiyatının önde gelen isimlerinden Fernando Pessoa’nın yaşamı ve yapıtlarından esinlenilerek tiyatro sahnesine taşınıyor. Fernando Pessoa’nın Güney Afrika yıllarıyla ilgili, spekülatif bir öykü kurmayı amaçlayan Zululuzu, André e. Teodósio, Cláudia Jardim, José Maria Vieira Mendes, Pedro Zegre Penim tarafından yazılıp yönetiliyor. Sao Luiz Teatro Municipal (Lizbon), Théâtre de la Ville (Paris), İstanbul Tiyatro Festivali, Teatro Municipal do Porto (Porto), Casa Fernando Pessoa (Lizbon), Short Theatre-Rome (Rome) ortak yapımcılığında sahneye taşınan Zululuzu, 19 ve 20 Mayıs tarihlerinde Cevahir Sahnesi’nde izlenebilecek.

Shakespeare oyunlarındaki bütün ölümleri dört ‘clown’ sahneliyor

Shakespeare’in Bütün Ölümleri (The Complete Deaths) oyununda Shakespeare oyunlarında, sahne üzerinde gerçekleşen yetmiş beş ölüm İngiltere’nin ‘en yetenekli dört clown’u olan Spymonkey topluluğu tarafından canlandırılıyor. Oyuncular, “bütün ölümleri” bazen uzatarak, bazen altını üstüne getirerek, bazen dokunaklı, bazen müzikal ve her daim deli dolu bir şekilde aktarıyor. Ölümünün 400. yılında Shakespeare’e ağırbaşlı, kasvetli ve hayli komik bir saygı duruşu niteliğindeki oyunu Tim Crouch yönetiyor. Shakespeare’in Bütün Ölümleri (The Complete Deaths), 24, 25 ve 26 Mayıs’ta British Council İstanbul sponsorluğunda Moda Sahnesi’nde olacak.

Türkiye’deki halk danslarından esinlenen bir yapıt: gerçek hayattan alınmıştır

Christian Rizzo’nun 2004 yılında İstanbul’da bir festivalde izlediği bir halk dansının anılarından esinlenerek yarattığı gerçek hayattan alınmıştır (d’après une histoire vraie), eril Türk halk danslarının kendisinde uyandırdığı duygular üzerine kuruluyor. Rizzo, dansın toplumlarla nasıl bir ilişki kurduğunu ve hareketlerin insanları birbirine nasıl bağladığını inceliyor. Canlı müzik eşliğinde sekiz erkek dansçının sahneleyeceği gerçek hayattan alınmıştır (d’après une histoire vraie), Türk Tuborg A.Ş. sponsorluğunda, Fransız Kültür Merkezi ve Zorlu PSM işbirliğiyle, 26 ve 27 Mayıs’ta Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde olacak. Kerem Gelebek’in de dans ettiği gösterinin canlı çalınan müzikleri de gösterinin kendisi kadar akıllara kazınacak.

Robert Lepage’ın, müzik, büyü ve görsel imgelerle sahneyi dönüştürdüğü oyunu: “Needles and Opium”

Yönetmen, oyun yazarı ve oyuncu Robert Lepage, bir yanılsama gösterisini andıran çarpıcı bir görsellikle yarattığı Needles and Opium’u ilk sahnelenişinden yirmi yıl sonra yeniden ele alıyor. Yeni bir sahne tasarımı, özgün görüntüler ve sahnedeki akrobat Cocteau’nun sözlerini, Marc Labrèche’in duyarlık dolu ve dâhiyane performansı tamamlıyor. Sonuçta ortaya adeta hipnotize edici efektlerle dolu bir yapım, bizi büyüleyen ve ışığa doğru götüren bir gece çıkıyor. Needles and Opium, Jean Cocteau ve Miles Davis’i merkezine alan hikayesi ve müzikleri ile festival izleyicisinin unutulmazları arasında yerini alacak. İstanbul Tiyatro Festivali’nin ortak yapımcıları arasında yer aldığı oyun, 27 ve 28 Mayıs’ta Uniq İstanbul işbirliğiyle Uniq Hall, Uniq İstanbul’da sahnelenecek.

Çocuklar için bilimkurgu da içeren bir oyun: Üç Yeşil Adam

Yazar, video sanatçısı ve yönetmen Valérie Mréjen, Üç Yeşil Adam’da (Trois Hommes Verts), bilimkurgu havasında bir aile masalı anlatıyor. Bir çocugun düşlerinin fantastik bir öyküye dönüştüğü oyunda, çocuğun hayalindeki karakterler basit malzemelerin çıkardığı seslerle canlanıyor. Hem büyüklerin hem de beş yaş ve üzerindeki tüm çocukların izleyebileceği bu sözsüz oyun, Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle, 28 Mayıs’ta Cevahir Sahnesi’nde olacak.

FESTİVALİN YERLİ YAPIMLARI

20. İstanbul Tiyatro Festivali bu yıl Türkiye’den 23 oyun, dans ve performanstan oluşan programını sanatseverlerle buluşturuyor. Festival, 21 yerli yapımın Türkiye prömiyerine ev sahipliği yapıyor.

Godot’yu Beklerken
3-4 Mayıs, 20.30, Uniq Hall, Uniq İstanbul

Hizmetliler
4-5 Mayıs, 20.30, Tatbikat Sahnesi

Aslan Asker Şvayk
7-8 Mayıs, 20.30, Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi

Şizo Şeyks
8 Mayıs, 15.00 / 9 Mayıs, 20.30 / 14-15 Mayıs, 18.00, Kumbaracı50
21 Mayıs, 18.00 / 22 Mayıs, 15.00, Üsküdar Tekel Sahnesi

e-mülteci.com
9-10 Mayıs, 20.30, Üsküdar Stüdyo Sahne

Vibratör Oyunu
10-11 Mayıs, 20.30, Caddebostan Kültür Merkezi

Kıyamete Kadar Kapattım Kalbimi
11-12 Mayıs, 20.30, Moda Sahnesi

Üç Kız Kardeş
11-12 Mayıs, 20.30, Üsküdar Tekel Sahnesi
22 Mayıs, 15.00, Caddebostan Kültür Merkezi

Kahramanın El Kitabı
15 Mayıs, 18.00 / 16-17 Mayıs, 20.30, Talimhane Tiyatrosu

Kargalar
18 Mayıs, 20.30 / 19 Mayıs, 15.00, Moda Sahnesi

Coriolanus
18 Mayıs, 20.30 / 19 Mayıs, 18.00, Caddebostan Kültür Merkezi

An
19-21 Mayıs, 18.00-20.30 / 22 Mayıs, 15.00-18.00, Yeldeğirmeni Sanat Merkezi

Vanya, Sonya, Maşa ve Spike
19-20-21 Mayıs, 20.30 / 22 Mayıs, 15.00, Tiyatro Pera
24 Mayıs, 20.30, Caddebostan Kültür Merkezi

En Kötü İş.
20 Mayıs, 18.00 / 21 Mayıs, 20.30, MSGSÜ Bomonti Yerleşkesi 2. Kat

Yaşlı Çocuk
21 Mayıs, 20.30 / 22 Mayıs, 18.00, garajistanbul

Baba ve Piç
23-24 Mayıs, 20.30, Zorlu PSM Drama Sahnesi

Macbeth
25-26 Mayıs, 20.30, Üsküdar Tekel Sahnesi

Martı
25-26 Mayıs, 20.30, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi

O / Hakkari’de Bir Mevsim

5-6 Mayıs, 20.30, Talimhane Tiyatrosu

Kuvayı Milliye Destanı
18 Mayıs, 20.30 / 19 Mayıs, 15.00, Müjdat Gezen Tiyatrosu 29 Ekim Sahnesi

Büyükannem Bir Taş

7-9 Mayıs, 20.30 / 8 Mayıs, 18.00, Salon

Ev’vel Zaman
20-22-23 Mayıs, 20.30 / 21 Mayıs 18.00, Salon

Köpeklerin İsyan Günü
21 Mayıs, 15.00 / 22-23 Mayıs, 20.30, Tatbikat Sahnesi

FESTİVALİN YAN ETKİNLİKLERİ

20. İstanbul Tiyatro Festivali süresince ünlü konuklar ile uzmanların katılacağı, ücretsiz söyleşi, gösteri, sempozyum, sergi, ustalık sınıfı ve atölye çalışmaları da sanatseverlerle buluşuyor. Yan etkinliklerle ilgili detaylı bilgilere tiyatro.iksv.org adresinden ulaşılabilir.

Sergi: Tiyatro… Tiyatro…’nun 25 Yılı
9-22 Mayıs, Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi

Sempozyum: Zaman / Mekân 3. Uluslararası Disiplinlerarası Tiyatro Buluşması
5-6 Mayıs, 10.30-19.30, Pera Müzesi

Dans Ustalık Sınıfı: Olivier Dubois
6-7 Mayıs, 10.00-19.00, MSGSÜ Çağdaş Dans Ana Sanat Dalı

Okuma Tiyatrosu ve Söyleşi: Maske ve Ruh
7 Mayıs, Okuma Tiyatrosu 15.00, Söyleşi 17.30, Üsküdar Tekel Sahnesi

Atölye Çalışması: Tiyatro Eleştirisi
7 Mayıs, 10.00–12.30 / 14.00–17.00, Fransız Kültür Merkezi

Söyleşi: Avignon, Dünyanın En Büyük Tiyatrosu
8 Mayıs, 16.30, Fransız Kültür Merkezi
Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilecek bu söyleşiye katılım için www.ifturquie.org adresinden kayıt yaptırmak gerekiyor.

Atölye Çalışması: Hayalbaz Kuklalar
8 Mayıs, 14.00-16.00, Uniq Çocuk Atölyesi

Söyleşi: Çocuklar ve Gençler için Feminist Bakışlı Bir Sahne Performansı Yaratmak
10 Mayıs, 18.30, Salon

Söyleşi: Brecht’i/Brechtle Düşünmek
15 Mayıs, 14.00-15.30 / 16.00-17.30, Salon

Ustalık Sınıfı: Metinden Eyleme Giden Yolda Duyu İzlenimlerinin Aracı Rolü Üzerine
14-15-16 Mayıs Cumartesi, 10.00-14.00, Sahne KHAS

Performans: Epimeleia Heautou
20 Mayıs, 20.30 / 21 Mayıs, 18.00, Alt

Atölye Çalışması: Hareketten Fiziksel Eylemlere
18 Mayıs, Çağdaş Dans Teknikleri 09.30–11.00, Dans Tiyatrosu ve Doğaçlama 11.30–13.00
22 Mayıs, Veda Töreni 15.00-15.45, MSGSÜ Çağdaş Dans Ana Sanat Dalı

Söyleşi: Şiir-Tiyatro / Vsevolod Meyerhold – Nâzım Hikmet
21 Mayıs, 15.00, Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi

Okuma Tiyatrosu ve Söyleşi: Kardeşlerimi Arıyorum
21 Mayıs, 15.00, SALT Galata

Atölye Çalışması: Meyerhold Tekniği ve Şiir
22 Mayıs, 14.00-18.00, Müjdat Gezen Tiyatrosu

Söyleşi: Sahne Sanatları Alanında Oyuncu Statüsü ve Hakları
22 Mayıs, 15.00, Uniq Hall Toplantı Salonu

Atölye Çalışması: Kerem Gelebek
24 Mayıs, 16.00-18.00, MSGSÜ Çağdaş Dans Ana Sanat Dalı

Atölye Çalışması: İçindeki Komiği Keşfet
25 Mayıs, 11.30-14.30, Üsküdar Stüdyo Sahne

İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ’NİN DESTEKÇİLERİ

20. İstanbul Tiyatro Festivali’ne, festival sponsorları Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş’ın yanı sıra gösteri sponsorları British Council İstanbul, Türk Tuborg A.Ş. ve Tekfen Holding ile özel gösteri sponsoru olarak ENKA Vakfı destek veriyor.

Festival, Avrupa Birliği Yaratıcı Avrupa Programı, İstanbul Devlet Tiyatroları, Fransız Kültür Merkezi, Kadıköy Belediyesi, Swiss Arts Council, Prohelvetia, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve Uniq İstanbul işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

20. İstanbul Tiyatro Festivali’nin gerçekleştirilmesine TC Kültür ve Turizm Bakanlığı, TC İstanbul Valiliği, TC İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TC Beyoğlu Kaymakamlığı ve Beyoğlu Belediyesi de destek veriyor.

İKSV’nin tüm festivallerine Öncü Sponsor Eczacıbaşı Holding, Resmi İletişim Sponsoru Vodafone Türkiye, Resmi Taşıyıcı DHL, Resmi Konaklama Sponsoru Martı Istanbul Hotel ve Servis Sponsorları Zurich Sigorta ile Memorial Sağlık Grubu destek veriyor.

20. İstanbul Tiyatro Festivali’nin tanıtım kampanyasını Bravo İstanbul hazırladı.

İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ BİLETLERİ

20. İstanbul Tiyatro Festivali biletleri 12 Mart Cumartesi günü 10.00’dan itibaren:
· Biletix satış noktaları,
· Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00),
· Biletix web sitesi (www.biletix.com),
· İKSV ana gişeden (10.00–18.00 saatleri arasında açık olan ana gişe, 13 Mart hariç Pazar günleri kapalıdır)
alınabilecek.

Biletix Müşteri Hizmetleri, Biletix app ve Biletix web üzerinden temin edilen biletler, etkinlik günü etkinlik mekânında gösterimden iki saat önce teslim alınabilir. Lale Kart sahipleri festival biletlerinde %25’e varan özel indirimlerden yararlanabilecekler. Siyah ve Beyaz Lale üyeleri biletlerini 7 ve 8 Mart, Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri ise 9, 10 ve 11 Mart tarihlerinde biletlerini öncelikli olarak alabilecekler.

  1. İstanbul Tiyatro Festivali programı ve etkinlikleriyle ilgili tüm gelişmeler sosyal medya kanallarının yanı sıra AppStore ve Google Play’den indirilebilen İKSV Mobil uygulamasından da takip edilebilir. Festivalin broşürü İKSV’den (Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5, Şişhane) ve Biletix satış noktalarından temin edilebilir.

Ayrıntılı bilgi için: tiyatro.iksv.org

İstanbul Tiyatro Festivali’ni sosyal medyada takip etmek için:
facebook.com/istanbultiyatrofestivali
twitter.com/tiyatrofest
instagram.com/istanbultiyatrofestivali

Festivalle ilgili tüm sorular için: medya@iksv.org

Paylaş.

Yanıtla