Üniversite Tiyatrosu Kapatıldı!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Manisa’da Celal Bayar Üniversitesi İktisat Oyuncuları bugün rektörlükten gelen yazı ile kapatıldı. Gerekçe danışman öğretim görevlisinin istifa etmesi, yerine başka bir öğretim görevlisinin olmaması(!)

Üç yıldır çalışmalarını yürüten Celal Bayar Üniversitesi İktisat Oyuncularına üniversite rektörlüğünden gelen dilekçede yazdığı üzere danışman öğretim görevlisi istifa ettiği için kulübün faaliyetleri durduruldu. Oysa ki sene başında görev yapan diğer danışman öğretim görevlisinin kulübümüzün bilgisi dışında istifası üzerine yönetim tarafından altı ay boyunca başka bir danışman bulunamamış(!) ve çalışmalar aksa(tıl)mıştır. Yine kulüpten habersiz danışman öğretim görevlisi istifa etmiş bu sefer bir dilekçeyle kulübün faaliyetlerinin durdurulduğu belirtilmiştir. Koskaca üniversitede tek görevi kulübe resmi yazışmalarda imza atmak olan bir öğretim görevlisinin bulunamaması manidardır.

Manisa’nın köylerinde oyunlar oynayan, üniversiteyi ilk kez şenliklerde festivallerde temsil eden, üç yıldır üniversitede tiyatro şenliği yapan kulübümüze verilen bu ödülü kabul etmiyoruz. En kısa zamanda yapacağımız eylemlerle konuyu kamuoyuna teşhir edip kulübün tekrar çalışmalarına devam etmesini sağlayacağız.

CBÜ İktisat Oyuncuları

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.