“İz” 7 Mart'ta Başlıyor!

Pinterest LinkedIn Tumblr +
GalataPerform’un yeni oyunu “İz” 7 Mart’tan itibaren ay boyunca her Perşembe, Cuma ve Cumartesi akşamları 20:30’da izleyici ile buluşuyor! 2006 yılından bu yana Türkiye’de oyun yazarlığı konusunda önemli adımlar atmış olanYeni Metin Yeni Tiyatro Projesi’nden çıkan genç yazar Ahmet Sami Özbudak’ın “İz”adlı oyunu Mart ayından itibaren GalataPerform tarafından sahneleniyor. 7 Mart Perşembe akşamı prömiyeri gerçekleşecek olan oyun; üç değişik zaman diliminde altı değişik karakterin kesişmeleriyle farklı dönemleri buluşturan eski bir evde geçiyor.
Ahmet Sami Özbudak“İz” adlı oyunu ile geçtiğimiz yıl Almanya’nın Heidelberg Stückemarkt Festivali’nde “Avrupa’nın En Genç En İyi Oyun yazarı” ödülünü aldı.
Yeşim Özsoy Gülan’ın yönettiği “İz” adlı oyunda Sahne Tasarımı Başak Özdoğan’a, Kostüm Tasarımı Tülin Kermen’e ait. Oyunun Görüntü Yönetmenliği’ni ise Ferhat Öçmenüstleniyor. Okan UrunBurak Safa ÇalışBatur BelirdiBertan DirikoluYeşim Özsoy GülanCeren Demirel ve Koray Kadirağa’nın yer aldığı oyunun fotoğrafları ise Hande Göksan’a ait.
“İz” 7 Mart’tan itibaren Mart ayı boyunca her Perşembe, Cuma ve Cumartesi akşamları 20:30’da Galata Perform’da izlenebilir.
Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.