Ankara’da Uluslararası Kent Tiyatro Festivali Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

KentFest, 11-26 Ekim 2024 tarihleri arasında 15 gün boyunca Türkiye, Yunanistan, Almanya, Portekiz, Fransa, Brezilya, İskoçya, Polonya ve Suriye’den onlarca hikâye anlatıcısının 15 oyununu Eryaman’da 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi Kent Tiyatrosu Sahnesi’nde ağırlayacak.

Etimesgut Belediye Başkanı ve Etimesgut Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erdal Beşikçioğlu’nun teklifiyle, Övül Avkıran ve Mustafa Avkıran’ın eş sanat yönetmenliğinde hayata geçirilen Uluslararası Kent Tiyatro Festivali-Etimesgut (KentFest), bu yıl ilk kez 11-26 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.
Ankara’nın başkent oluşunun yıldönümünde başlayacak ve aynı zamanda Kent Tiyatrosu’nun açılış oyununa da ev sahipliği yapacak olan festivalde sekiz ülkeden 15 etkileyici gösteri CKM Kent Tiyatrosu Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.

Etimesgut Kent Tiyatrosu’nu kuran Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun teklifiyle yola çıkan Uluslararası Kent Tiyatro Festivali-Etimesgut (KentFest), Övül Avkıran ve Mustafa Avkıran’ın eş sanat yönetmenliğinde bu yıl ilk kez sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Ankara’nın başkent oluşunun yıldönümünde başlaması ve her yıl aynı tarihte yapılması hedeflenen KentFest, 11-26 Ekim 2024 tarihleri arasında 15 gün boyunca Türkiye, Yunanistan, Almanya, Portekiz, Fransa, Brezilya, İskoçya, Polonya ve Suriye’den onlarca hikâye anlatıcısının 15 oyununu Eryaman’da 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi (CKM) Kent Tiyatrosu Sahnesi’nde ağırlayacak. Aynı zamanda Kent Tiyatrosu’nun açılış oyununu da içine alacak olan festivalde Ankaralılar, böylece iki doğum gününü aynı anda kutlayacaklar.

Devamı için tıklayınız.
T24

Paylaş.

Yanıtla