Agora Sanat Köyü’nde Caz Kampı’nın Yedincisi Düzenlendi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çanakkale’nin Ezine ilçesindeki Tavaklı’da bulunan Agora Sanat Köyü’nün düzenlediği Caz Kampı’nın yedincisi “Caz Kampı 2024” gerçekleştirildi.

Caz Kampı’nda Amerikalı saksafoncu Ricky Ford, hem caz şarkıcısı hem eğitmen olan Randy Esen ve Ece Göksu, davulcu Berke Özgümüş, piyanist ve besteci Ercüment Orkut, caz gitaristi ve akademisyen Eylül Biçer, caz müzisyeni ve akademisyen Volkan Topakoğlu gibi isimler yer aldı. 27-31 Ağustos tarihleri gerçekleştirilen kampta, müzik dinletilerinin yanı sıra bir dizi eğitimler de gerçekleştirildi.

JAM SESSİON’LAR VE KAMP SONU KONSERİ

Geçtiğimiz senelerde yoğun ilgi gören Caz Kampı, bu yıl beş gün sürdü. Her akşam jam session yapılan kampta, katılımcılar eğitmenlerle aynı sahneyi paylaştı. Caz Kampı, 31 Ağustos’ta tüm katılımcıların sahne alacağı bir konser ile Agora Sanat Atölyesi Sahnesi’nde sona erecek.

2017’DEN BERİ DÜZENLENİYOR

2017’den itibaren üç yıl boyunca Bodrum’da gerçekleştirilen Caz Kampı, pandemi döneminde online olarak devam etti. 2022’den itibaren ise Ezine Çanakkale’de, Agora Sanat Köyü’nde caz müziğiyle ilgilenenlerle buluşmaya başladı. Bugüne kadar eğitmen kadrosunda Neşet Ruacan, İmer Demirer, Ricky Ford, Erkan Oğur, İlhan Erşahin, Randy Esen, Sibel Köse, Ece Göksu, Ferit Odman, Cem Aksel, Berke Özgümüş, Kağan Yıldız, Can Çankaya, Eylül Biçer, Bilal Karaman, Engin Recepoğulları, Bulut Gülen ve Tamer Temel gibi caz müziğinin en önemli isimlerini bulunduran Caz Kampı, bu sene 4 yeni isim yer aldı.

BirGün

 

Paylaş.

Yanıtla