Kadıköy Belediyesinin Çocuk Tiyatro Festivali Başladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kadıköy Belediyesinin 22 yıldır düzenlediği “Çocuk Tiyatro Festivali” Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatroda başladı. Tiyatro festivali 11 Temmuz’a kadar devam edecek.

Çocukları tiyatro ile tanıştırıp, onlara yıldızlar altında oyun izleme keyfini yaşatacak olan festivalde, her akşam farklı bir çocuk oyunu ücretsiz izlenebilecek. Festival, bu yıl Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda bulunan Amfi Tiyatroda yapılacak. Festivalin açılışı 24 Haziran Pazartesi akşamı “Çizmeli Kedi” oyunu ile yapıldı. 11 Temmuz Perşembe gününe kadar sürecek festivalde oyunlar, her akşam saat 21.00’de başlayacak.

“HASTALIK HASTASI” OYUNU SAHNELENECEK

Molière’in eseri Hastalık Hastası, Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkexi (HKÇKM) Bizim Çocuklar Tiyatro Ekibi tarafından sergilenecek. Uzman eğitmenler tarafından çocuklar için uyarlanan oyunda, saf bir adam olan Argan’ın onu gelir kapısı olarak gören yalancı bir doktorun yalanlarına kanarak kendini hasta zannetmesini konu alıyor. Kadıköylü çocuklar Hastalık Hastası oyununu bu akşam saat 21.00’de Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda bulunan Amfi Tiyatro’da izleyebilecek.

Festival boyunca tiyatro gösterimleri öncesinde düzenlenecek sahne performanslarının üçüncüsü olan “Masal Dünyası” ile de çocuklar etkinliğin yapılacağı parkı, masal dünyası olarak hayal edecek ve masal diyarlarının renkli dünyasına bir yolculuk yapacak.

Evrensel

Paylaş.

Yanıtla