Akdeniz Üniversitesi Personel Tiyatrosu’ndan “Elif Ana”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Akdeniz Üniversitesi akademik ve idari kadro çalışanlarından oluşan Akdeniz Üniversitesi Personel Tiyatrosu, ilk oyunları olan ‘Düğün ya da Davul’ adlı oyundan sonra Turan Oflazoğlu’nun yazdığı ”Elif Ana” adlı oyunu tiyatro severler ile buluşturdu.

Alternatif tiyatro ile Antalyalı sanatseverlere ulaşmayı hedefleyen Akdeniz Üniversitesi Personel Tiyatrosu; ”Elif Ana” isimli 2 perdelik tragedya oyununu, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin de rol aldığı kalabalık bir ekiple birlikte; 28 Temmuz 2010 Çarşamba günü saat 20.00’de Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda sahneledi.

İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan ”Elif Ana” oyunun kadrosu; Kezban Koçak, Okan Dilek, Selahattin Deniz, Tuğçe Şahin, Aysun Argun, Yücel Öztürk, Celalettin Hansu, Yrd. Doç. Dr. Cumhur Başaran, Veli Kahraman, Gökhan Güvenatam, Zeynep Acar, Hasan Budaklı, Caner Erdoğan, Elif Selçuk, Fulya Şahin, Gülsüm Boğatur ve Hülya Hayal Hansu’nun yanı sıra Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinden oluşuyor.

Erkan Altay yönetmenliğinde sahnelenen “Elif Ana” oyunu; oyuncuların müthiş performansının yanı sıra Sahne Amiri Celalettin Hansu ve Teknik İşler Sorumlusu Veli Kahraman tarafından yapılan dekor tasarımı ile izleyicilere büyük bir görsel şölen de sundu.

Yeni dönem için düşünülen Müzikal Kabare’ye hazırlıklarının yanı sıra “Elif Ana” oyununu ilçelere ve festivallere taşımak üzere sezonu noktalayan Personel Tiyatrosu, Akdeniz Üniversitesi personeli ve öğrencilerin de katılımları ile birçok yeni projeye imza atmayı planlıyor.

Kanal VIP

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.