Nilüfer Belediyesi ‘Sezonluk Sözleşmeli Oyuncu’ Alacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

nilufer_belediyesiNilüfer Belediyesinin istihdam edeceği “sezonluk sözleşmeli tiyatro oyuncuları” için başvurular, 26 Ağustos’a kadar kabul edilecek. Başvuracak kişilerin, üniversiteler ve konservatuvarların “Oyunculuk Bölümü”nden mezun olması gerekiyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 4’üncüsünü gerçekleştirdiği ve uluslararası boyuta taşıdığı “Tiyatro Festivali” ile yüzlerce değerli oyun ve oyuncuyu Bursalılarla buluşturan Nilüfer Belediyesinin, 2007 yılından bu yana Prodüksiyon Tiyatrosu çatısı altında birçok oyuna ev sahipliği yaptığı bildirildi.

Yönetmenliğini Mehmet Ergen’in yaptığı “Aldatma”, “Kız Tavlama Sanatı”, “Matmazel Julie”, Kubilay Tuncer’in “Olağan Mucizeler” ve Yiğit Sertdemir’in “Koleksiyoncu” oyunlarını Nilüfer ve İstanbul’daki sahnelere taşıyan Nilüfer Belediyesinin tiyatro kuracağı duyurulan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Kurulacak tiyatro için dinamik ve yetenekli oyunculara kapı açan Nilüfer Belediyesi, Murat Karasu’nun yöneteceği ‘Ödemiyoruz Ödenmeyecek’ ve Ümit Aydoğan’ın yöneteceği ‘Herkes (mi) Hırsız’ oyunları için audition yaparak sezonluk sözleşmeli oyuncular alacak. 26 Ağustos’ta sona erecek başvurular için adayların konservatuvar ve Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olması şartı aranacak. Sınavlar ise 28-29 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Başvurular (0224) 452 45 00 ve ‘sebnemnural@nilufer.bel.tr’ adresine yapılabilecek.”

Beyazgazete

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.