İki Toplumlu ‘Crossroads Gençlik Tiyatro Kampı’

Pinterest LinkedIn Tumblr +

crossroad-660x330İki toplumlu ‘Crossroads Gençlik Tiyatro Kampı’ 1-10 ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu yıl beşincisi düzenlenecek Crossroads Gençlik Tiyatro Kampı Lefkoşa’ya bağlı Kampos köyünde bulunan okulda, 1 Ağustos, Cuma – 10 Ağustos, Pazar tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kamp 15-18 yaş arası gençler için tasarlanmıştır.

Crossroads kamplarının karakter gücü tiyatro sanatıdır. Bu sanat kampımızda, Kıbrıs’ta yaşayan genç insanların kültürlerarası eğitimi için bir araç olarak kullanılmasının yanı sıra, yaratıcı ifade ve iletişim için de bir araç olarak kullanılmaktadır.

Günlük olarak gerçekleşecek atölye çalışmalarını (tiyatro teknikleri, takım oluşturma ve diyalog) uygulayacak olan kamp eğitmen takımı nitelikli eğitimciler ve sanatçılardan oluşmaktadır. Kampa katılacak gençler ayrıca ziyaretçi sanatçılar ve eğitmenler tarafından yönetilecek atölye çalışmalarında tiyatro ile bağlantılı çeşitli sanat alanlarını deneyimleyeceklerdir (maske yapımı, kukla, pandomima, müzik, dans ve hareket). Kamp programı içerisinde orienteering (koşarak hedef bulma) ve benzeri açık hava aktiviteleri de mevcuttur.

Kamp, katılımcı gençlerin on gün boyunca yaptıkları atölye çalışmaları sonrası yarattıkları tiyatro gösterimiyle son bulacaktır. Tiyatro gösterimi katılımcıların ailelerine ve arkadaşlarına açık ve ücretsiz olacaktır.

Kampa katılım ücretlidir.

Son başvuru tarihi: 16 Harizan 2014.

Daha ayrıntılı bilgi için www.theatretc.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Veya sorularınız için theatroktl.promo@gmail.com adresine e-posta gönderebilir, +357 99921648 / +905338688004 numaralı telefonlara ulaşabilirsiniz.

Gazeddakibris

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.