Amfi Tiyatro’da Çalışmalar Sürüyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

amfitiyToroslar’da 3 bin kişilik amfi tiyatro’da çalışmalar devam ediyor. Toroslar Belediyesi’nce H.Okan Merzeci Mahallesi’nde 9 bin m2 alanda inşasına başlanan Amfi Tiyatro’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Toroslar halkını kültür ve sanatla buluşturacak olan 3 bin kişi kapasiteli Amfi tiyatronun büyük bir bölümü tamamlandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 10 yıllık görev süreleri içerisinde Mersin’de en fazla sosyal ve kültürel etkinliğe imza atan bir belediye olduklarını vurgulayarak, hayata geçirdikleri devasa projelerle Toroslar’ı kültür ve sanatın merkezi haline getirdiklerini söyledi.

Toroslar’a kazandırdıkları Mersin’in en büyük Cumhuriyet Meydanının yanı sıra Selçuklu Mimarisinde inşa ettikleri Kültür Merkezi ile Amfi Tiyatro’nun Toroslar’ın ve Mersin’ın sosyal hayatına ayrı bir canlılık katacağına dikkat çekti.

amfiiitiy555

Topografya olarak özel bir alanı seçtiklerinin bilgisini de veren Başkan Hamit Tuna, konserlerin yanı sıra birbirinden özel gösteri ve organizasyonlara ev sahipliği yapacak olan amfi tiyatronun en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

Mersin İstikbal

Paylaş.

Yanıtla