görmeyeri: Kimseye Birşey Söylemeyeceğim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

gormeyeriMimesis Haber/ Tek Perde, 70 Dakika

‘Yolda yürürken birisi sizi kenara çekip boğazınıza bir bıçak dayasaydı ve…’

görmeyeri, ikinci oyunları ‘Kimseye Birşey Söylemeyeceğim’ için prömiyere hazırlanıyor. Yazarlığını ve yönetmenliğini Uğur Küçükdağ’ın üstlendiği oyun, 11 Şubat Perşembe akşamı saat 20:30 da D22 Sahnesinde seyirciyle buluşacak.

Oyun, 1964 yılında Amerika’da gerçekleşen Kitty cinayetinden esinle yazılmış ve kurgulanmış bir hikâyeye sahip. Yapımın ilgi çeken diğer yanlarından biri de, Türkiye’de kadın cinayetlerinin gün geçtikçe arttığı bu dönemde, Seyirci etkisi sendromuna bir tiyatro oyunu ile yaklaşılıyor olması.

‘Gece… Gecenin en sessiz anı böyle bir şey işte. Bütün insanlığın uyuduğu, uyur gibi yaptığı. Kısa bir an için önemli değil dediği. Zaten birinin kesin yardım edeceğini düşündüğü an. Öylece pencereden dışarı bakıp yarın havanın kapalı olacağını ve alışverişini nasıl yapacağını düşündüğü. Ya da işe arabayla gideceğini. Ya da onun gibi bir şeyler işte. Ama sen öyle değilsin?… Değil mi?

Kalabalık bir reji kadrosu ile çalışmaları devam eden ‘Kimseye Birşey Söylemeyeceğim’ oyununda Nihan Aypolat, Ersin Arıcı ve Ilgım Bakkaloğlu rol alıyor. Tek perde olan oyun 11/18/25 Şubat Perşembe akşamları saat 20:30 da D22 sahnesinde görülebilir.

Yazan & Yöneten
Uğur Küçükdağ

Oynayanlar
Nihan Aypolat
Ersin Arıcı
Ilgım Bakkaloğlu

Dekor Tasarımı
Büşra Şen

Kostüm Tasarımı
Öz Demir

Müzik
Bulb, John Beltran, The Dead Company

Video & Görüntü Tasarımı
Ayşenur Vatansever

Teaser & Fragman
Umut Aktaş

Yönetmen Yardımcıları
Burcu Sövmen
Okan Demir
Basın Danışmanı
Melek Küçükdağ

Ayrıntılı bilgi,

gormeyeri.com

www.tiyatrod22.com

Biletler Biletix ve sahne gişesinde.
Rezervasyon ve Gişe: (212)2931992

Paylaş.

Yanıtla