Festival Programı Açıklanıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

iksvMimesis Haber / 19. İstanbul Tiyatro Festivali’nin Programı 24 Şubat Pazartesi günü saat 19:00’da düzenlenecek etkinlikte duyurulacak. Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleşecek etkinliğin duyurusunu paylaşıyoruz:

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş’ın sponsorluğunda düzenlenen 19. İstanbul Tiyatro Festivali, 9 Mayıs-5 Haziran 2014  tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival, bu yıl da yine yurtdışından ve Türkiye’den çeşitli oyun, dans, performans ve etkinliklerden oluşan zengin bir programla tiyatroseverlerle buluşacak.

19. İstanbul Tiyatro Festivali’nin programı 24 Şubat Pazartesi akşamı 19.00’da Rahmi M. Koç Müzesi’nde yapılacak bir basın toplantısıyla açıklanacak. Aynı gecede, festivalin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri ile 19. İstanbul Tiyatro Festivali’nin Onur Ödülü verilecek. Bu yıl festivalin Onur Ödülü, 1993-2013 yılları arasında İstanbul Tiyatro Festivali direktörlüğünü yapan Dikmen Gürün’e takdim edilecek.

İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri’nin genel müdürlerinin ve İstanbul Tiyatro Festivali Direktörü Leman Yılmaz’ın katılımıyla yapılacak toplantıda ayrıca, festivale katkıda bulunan kurum ve kuruluşların temsilcileri de yer alacak. Toplantıya, festivale Türkiye’den katılacak topluluklar ve sanatçılar da davetli olacak.

19. İstanbul Tiyatro Festivali, basın toplantısı ve ödül töreni tarihini şimdiden ajandalarınıza not etmenizi rica ederiz. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

İstanbul Tiyatro Festivali

 

 

Paylaş.

1 Yorum

  1. BERNA Tarih:

    okulumuzun tiyatro kulübünü temsilen bu geceye katılmak istiyoruz bunun için davetiye gerekli midir acaba ??

Yanıtla