Open Day / Açık Gün

Pinterest LinkedIn Tumblr +

10PAZAR GÜNÜ BİZE BEKLERİZ….

Neler mi olacak?

Pazar Sohbetleri

Doğaçlama Atölyesi

Sesin Renkleri

Müzik Dinletileri

Açık Büfe

Open Day Impro

istanbulimpro ve AZOT işbirliği ile Mayıs ayında 2.Uluslararası İstanbul Doğaçlama Tiyatro Festivali ile açılısı yapılan Kadıköy Terminal Sahnesi, sahnede gerçekleşen atölyeleri, oyunları, Kadıköy’ün bu yeni sahnesini sizlerle paylaşmak için AÇIK GÜN/OPEN DAY hazırlığı içinde.

Yıllar önce sinema ve tiyatrolara ev sahipliği yapan Yeldeğirmeni bölgesinde bulunan Kadıköy Terminal Sahnesi, 3 Kasım Pazar günü saat 12.00’den 19.00’a kadar açıkbüfesi, atölyeleri, çalgısı çengisi ve Pazar sohbetleriyle sizleri bekliyor. Saat 18.00’de katılmak isteyen misafirlerle “OPEN DAY IMPRO” doğaçlama gösterisi izlenebilir.

DOĞAÇLAMA ATÖLYESİ

KORAY TARHAN-MAHMUT FİKİRSİNDİ

Doğaçlama Atölyesi, tiyatronun oyun kavramından yola çıkarak deneyimlendiği bit atölye. Katılımcılar ekip olma, konsantrasyon, refleks, yaratıcılık, özgüven gibi kavramların açığa çıkmasını hedefleyen oyunlarla gerilimden uzak, eğlenceli bir süreçte bireysel yaratıcılıklarını ekip içerisinde ifade etme imkânı bulurlar.

Atölyeler sekiz haftalık kurlar halinde düzenlenir. Atölye çalışması sonunda katılımcılar bir gösteriyle atölye sürecini tamamlar. İlk seviyeyi bitirmiş olan katılımcılar ileri kurlara devam ederek farklı teknikler üzerinde eğitim görebilirler.

SESIN RENKLERI / SES DOĞAÇLAMA VE CEMBER SARKILARI

MARTİNA PAVONE

Ses, farklı müzik kültürlerinde birçok tona ve olasılığa sahiptir; ancak önemli olan sesimizi gündelik hayatımızda şarkı söylerken ve hatta çalışırken sağlıklı bir şekilde kullanabilmek için kendi doğal sesimizi ve sesimize özgü özellikleri bulmaktır. Kendi sesinizin karakterini keşfetmenin yanı sıra, bu workshop’un amacı, doğaçlama ve Çember Şarkıları gibi metodolojiler yardımıyla yeni bir bakış açısını ve yeni bir vizyonu tecrübe etmenizdir. Circle Song kendinizi daha iyi ifade etmenizi ve sadece ses ile deneyimleyebileceğiniz özel bir enerjiyi hissetmenizi sağlar.

Tüm etkinlikler ücretsizdir.

KADIKÖY TERMİNAL SAHNESİ

Halitağa Cad. Şadırvan Pasajı

KADIKÖY

İletişim: 0532 332 05 33

Bu workshop sesin dünyasını keşfetmek isteyen herkes içindir: şarkıcılar, oyuncular, öğretmenler, resepsiyonistler, avukatlar, müdürler… ve öğrenmeye hevesli herkes için.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.