Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu Atölye Öğrencileri Sahneyle Buluştu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

FOTO OYUN 3Mimesis Haber/ Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tiyatro Atölyesi Ali Cüneyd Kılcıoğlu’nun yazdığı “Televizyon Cumhuriyeti” adlı komedi ile sezon etkinliklerini tamamladı. 23 Mayıs Perşembe akşamı ABŞT Şükran Güngör Sahnesi’ndeki gösterime Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, Meclis Üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Aydınlı sanatseverler katıldı. Salonu tıklım tıklım dolduran Aydınlı sanatseverlere çok güzel bir akşam yaşatmış olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına, “artık geleneksel hale getirdiğimiz tiyatro kurslarımızdan her yıl onlarca yetişkin eğitim alıyor. Başta sayın Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu olmak üzere bu çalışmalarımızda bize destek olan herkese  teşekkür ediyorum. Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu olarak sadece kent merkezinde değil ilçelerde de tiyatro etkinliklerini sürdürüyoruz. Her geçen yıl seyirci sayımızdaki artışlardan çok mutluyuz. Hedefimiz Aydın’da tiyatro ile henüz tanışmamış, tanıştırılmamış herkese ulaşmak.”diyerek sözlerini tamamladı.

Gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, kursiyerleri tebrik ederek Serkan Fırtına’ya çiçek takdim etti.

Aydın Belediyesi Tiyatro Kursları sorumlusu Dramaturg Fatih Bulut’un gözetiminde sürdürülen tiyatro atölyelerinde ABŞT Oyuncularından Halil Uzel, Cafer İlhan ve Özlem Çolak eğitmen olarak görev yapıyor.

Paylaş.

1 Yorum

  1. ali aslan Tarih:

    oyunu seyrettim Aydın’da Serkan Fırtına’nın Genel sanat yönetmeni olarak;Aydın şehir Tiyatrosuna Gelmesiyle,tiyatro sanatının kazandığı ivme, inkar edilemeyecek kadar hızlı gelişti Aydın için Serkan Fırtına’nın bir şans olduğunu düşünüyorum.Kurslarla kazandırdığı yeni yüzler aydınlık getiriyor.Büyük bir boşluğu doldurdu.Tebrikler Dvamını diliyorum

Yanıtla